Erkend paragnosten
NL 0909 - 0820  €0,90 / min BE 0907 - 07512  €1,50 / min
Erkend Paragnosten

Horoscoop

Daghoroscoop Ram 17 Januari 2018

Jij bent ontevreden en je hebt de neiging werkelijk alles in twijfel te trekken. Probeer een duidelijk lijn te varen, dat schept rust in de situatie. Zo kun je de problemen beter overzien en tot een oplossing komen.

Daghoroscoop Stier 17 Januari 2018

Laat je niet door suggestieve opmerkingen verleiden tot uitspraken waar je niet achter staat. Benoem de dingen open en eerlijk en blijf niet om de hete brei heen draaien. Neem het initiatief over.

Daghoroscoop Tweeling 17 Januari 2018

Jij moet nog een beetje geduld hebben, maar jouw dag komt nog wel. Als je verstandig bent bereid je alles vast voor en blijf je niet stilzitten wachten. Dan wordt het met zekerheid jouw geluksdag.

Daghoroscoop Kreeft 17 Januari 2018

Je innerlijke onrust speelt je behoorlijk parten vandaag. Jij hebt nergens zin in en daar kun je maar beter een keer aan toegeven. Ga liever op zoek naar de oorzaak van je onrustige gevoelens.

Daghoroscoop Leeuw 17 Januari 2018

Laat vandaag geen mogelijkheid onbenut. Niet dat je daar nou de persoon naar bent, maar toch. De kansen van vandaag zijn echt uitzonderlijk te noemen en het is jammer als je iets laat liggen.

Daghoroscoop Maagd 17 Januari 2018

Je gaat samenwerken, maar wil jij dat werkelijk? Heb jij echt een gemeenschappelijk doel? Bepaal eerst of je niet sneller alleen je doelen kunt nastreven of dat deze samenwerking echt iets oplevert.

Daghoroscoop Weegschaal 17 Januari 2018

Pas vandaag maar goed op je centjes. Het lijkt wel of je alles tegelijk wilt kopen. Deze maand is zonder deze koopneiging al duur genoeg.

Daghoroscoop Schorpioen 17 Januari 2018

Je loopt met een gewaagd plan rond. Verwacht niet van je partner dat hij/zij enthousiast is. Niet omdat het plan niet goed is, maar omdat, als je het daadwerkelijk doet, het echt jouw eigen beslissing moet zijn.

Daghoroscoop Boogschutter 17 Januari 2018

Jij zit een beetje in de knoei met je emoties. Jouw stemming heeft daar duidelijk onder te leiden. Kom met jezelf in het reine en reageer je niet op je omgeving af.

Daghoroscoop Steenbok 17 Januari 2018

Je bent op het werk, of met je werkzaamheden vandaag zeer invalsrijk en origineel. Problemen worden door jou zonder meer uit de weggeruimd en iedereen is daar tevreden mee.

Daghoroscoop Waterman 17 Januari 2018

Er dreigt een vriend in de problemen te raken. Met jouw hulp kan dat worden voorkomen. Een mooie gelegenheid om je vriendschap te tonen anders dan met woorden.

Daghoroscoop Vissen 17 Januari 2018

Je krijgt met onverwachte problemen te maken. Daardoor ben je gedwongen je hele leven nog eens goed onder de loep te nemen. Ben jij werkelijk tevreden en gelukkig? Is dit echt wat jij zoekt?