Erkend paragnosten
NL 0909 - 0820  €0,90 / min
NL 0909 - 1701  €0,90 / min
Erkend Paragnosten

Runas

Heel fijn dat ik u toch weer ff kort heb mogen spreken en ben zo blij dat u nog kon herinneren wie ik ben. Ik heb heel veel steun aan u gehad in het verleden. Alles klopte altijd. Ik vertrouwde u volledig en u stond altijd klaar voor mij. Maar heb vaak aan u gedacht omdat er af en toe zich een situatie voor deed waarvan ik dacht . Nina heeft dit ooit voorspeld.

IK vind U een TOP medium en kanjer van formaat.

Hoop je snel terug te horen want ook jouw hulp voor inzichten in mezelf kan ik hard gebruiken vooral nu in deze moeilijke periode.

Dag Marta. Ik heb jou gesproken en heb het toch even moeten laten bezinken. Ik zit nog met open mond. Jij hebt iets uitgehaald die nog niemand heeft kunnen achterhalen. Jij bent ‘fenomenaal’. Fantastisch. Ik raad jou echt aan. Bellers, Marta is top.

Nadia

Beste Nadia bedankt voor de fijne consult wat ik van uw heb gehad
ga je zeker weer terug bellen je bent een aanrader

mvg diana

Heleen

Beste heleen,

bedankt je voor je readingen, wat je zij is ook uitgekomen je bent een aanrader ik ga je zeker weer terug bellen.

Maria

Hoi maria leuk je te gesproken te hebben je bent echt goed,wat je zei klopte perfect,spreek je gauw weer.

mvg glenda

Miranda

Hallo, ik wil graag weten wanneer Miranda online is. Ik wil graag een telefonisch consult met haar. Vast bedankt

Beste,

Wanneer schikt het uw uit,om een consult van miranda te krijgen

mvg erkendparagnosten

Cerry

Beste cerry

bedankt voor de reading je bent een topper
ik voel me nu een stuk beter
je bent zeker aanteraden je wist veel over me te vertellen sta er nog steeds versteld van.

Dissa

Bedankt voor de healing, ik voel me stukker en stukker beter
kon door de blokkade heel slecht slapen.İk voel nu meer energie in me lichaam sind dat ik je gesproken heb dissa,
ik bel je zeker terug.je bent een vrolijk en oprechte mens.

Runas

Beste runas

Wanneer kan ik uw weer bereiken
wat u heeft voorspeld is uitgekomen

mvg daise

Frank

Beste Frank,
toen ik jou voor het eerst belde was meteen een klik,je wist dingen te vertellen over mij waar door ik
nog steeds versteld van ben geraakt,je bent een eerlijk open persoon.wat je mij vertelde klopte perfect.İk ben ook wat stukken rustiger geworden van jou antwoorden die mij gaf.Klopt ik ga me niet meer druk maken over anderen.İk ga me nu ook wat meer richten aan mijn gezin.mogmaals heel erg bedankt.ben echt dukker wijzer door jou geworden.Je bent een top medium en zeker een aanrader.Diverse lijnen gebeld.maar jij bent echt goed.

Runas

Runas
Wat een schat bent u zeg u wist meteen alles te vertellen en zodra ik u aan de lijn kreeg leek het wel alsof er een hele last van mn schouders afviel u bent zo zuiver en oprecht ben super blij u gesproken te hebben

Nadia

Nadia
Bedankt voor jou readings
Je hebt het altijd correct tot op de dag heb jij het goed
Superrrr dat ik jou heb leren kennen
Gr thea

Layla

Hoi layla,
Bedankt voor de fijne reading die ik van uw heb gekregen,u was zeker heel helder met uw antwoorden,je bent een topper.
voel me stukken beter.En ga uw raad zeker volgen

annemarie

Runas

Hi Runas, bent u vanavond online? Zo ja? Hoelaat ongeveer.. Ik zou je heel graag willen spreken.

Groet,
Faat

Cerry

Lieve cerry,
Je weet gelijk de juiste woorden te vinden. Je hebt me echt ‘geraakt’ letterlijk en figuurlijk. Op het laatst mocht ik nog zien dat mijn opa en oma jet beste met me voorhebben. Ik bel je zeker terug.

Eliza

Eliza wat een fijn gesprek en wat een mooie woorden die gewoon gezegd zijn en besproken zijn dat je het zo goed kunt invoelen en details wat je me vertelde wat je niet eens van mij gehoord had echt geweldig dank je wel

Zina

Zina
Lieve Zina,ik heb gister avond een fijn consult van jou gehad. De verbinding die verbrak plotseling. Mijn excuses daar voor. Ik spreek je gauw weer. Groetjes Mala.

Eliza

Lieve Eliza, nr 19 vandaag heb je mij overtuigd dat je een zeer eerlijke Heldervoelend medium bent, alles is uitgekomen zowel werk als de liefde, je bent een aanrader voor iedereen vooral omdat je zonder kaartleggingen doet ,en via de Gene-Zijde met jou engelen, de kracht door geeft om staande te blijven , in deze harde wereld.
Heel veel groetjes van Ellen .

Eliza

Vanavond had ik een consult bij Eliza. Voor mij de eerste kennismaking met haar. Het eerste dat mij opviel is dat Eliza een uiterst invoelende persoonlijkheid is met een warm stemgeluid. Heel prettig. Eliza is een heldervoelend medium en doet niet aan kaartlegging. Ik worstel enige tijd met vragen in de relationele sfeer. Eliza deed voorspellingen voor mijn nabije toekomst en stelde mij met haar antwoorden zeer op mijn gemak. Ik kan Eliza daarom zeer aanbevelen.

Cerry

Probeer Cerry te bellen maar krijg heel raar antwoordapparaat snap er niks van
r
en ja ik druk haar code goed in

Eliza

Vanavond heb ik een reading gehad van Eliza ,ik was totaal verbaasd zij is wel een aanrader voor iedereen,alles wat Eliza zei,voelde ik net of ze mij al jaren kende, de pijn die ik had is verdwenen,een wonder is gebeurd er bestaat dus toch werkelijk iets bovennatuurlijks.
Eliza bedankt voor jou gave, van de Engelenkrachten die je mij hebt gegeven.
Grt. Frank.

Cerry een voltreffer als je die aan de lijn krijgt, ze weet meteen hoe het zit en straalt tegelijketijd een positieve energie over je uit het is werkelijk te voelen een mantra healing het zuivere beeld van je zijn gr.een beller

Eliza

Eliza

Vandaag voor de eerste keer gebeld met Eliza, ze kon de persoon over wie ik een vraag had goed omschrijven en voelde hem goed aan.
Ze is een zachte,lieve vrouw.
Hoop dat je voorspelling mag uit komen.
Bedankt
Groeten

Seline

….hoi,..ongeveer een week geleden had ik een, laten we zeggen verhelderend en prettig gesprek met Seline (box 23). Heel erg betrokken en zij gaf mij inzichtelijke adviezen en ook dingen die nu zoals het er nu naar uitziet werkelijkheid worden,.. ,…heel bijzonder. Ik wilde haar vandaag weer spreken maar ze was er niet,..snik,…kan er niet vermeldt worden op de site wanneer iemand wel aanspreekbaar beschikbaar is? Dank U!

Cerry

Cerry bedankt voor je lieve woorden en je begrip U bent echt een topper Ben blij dat ik met U in contact ben gekomen
Stelt mijn gerust de gesprekken tussen ons
Grtjes Thea 😘

Miora

Moira, jij bent SUPER! ONGELOFELIJK hoe je de gebeurtenissen en situaties random mij in de kaarten zo helder kunt zien/lezen. WAUW!
Een aanrader voor alle bellers. Bel Moira en je zult versteld staan.
Dankjewel Moira voor onze gesprekken en natuurlijk ook voor de volgende gesprekken.
Veel liefs van J (met de dure woning😉)

Eliza

Elisa , Dank u voor uw reading hoe kunt dit alles weten, ik wist niets van de gene/zijde af nu geloof ik het want deze reading was FANTASTIE`S ik voel mij heel goed en kan alles weer aan ,het is net of ik een ander persoon ben geworden in de positieve zin! ik geloof dat er meer is dan hemel en aarde , ik heb het gevoeld, uw kracht en de warmte van uw Gidsen nogmaals heel erg bedankt grt. Walter

Erkend Paragnosten

Eliza nr 19, nou wat een geweldige reading van u,een aanrader voor iedereen de kracht en energie voelde ik duidelijk stromen door mijn lichaam, een bijzondere ervaring ik voelde mij honds beroerd, maar Eliza heeft mij genezen via haar Engelen -Gidsen, ik dank u voor deze bijzondere gewaarwording, jeetje echt geweldig nogmaals dank het was het wel waard, het genezen van een half uur, met haar informatie van kruiden die goed zijn voor mij. groet van Jeroen.

Erkend Paragnosten

Eliza nr 19.
Wat ben jij toch een mooie en geweldige goeie vrouw.
Je hebt me door de telefoon een healing gegeveven voor mijn rug en is niet te bevatten maar ik heb er geen last meer van, en jou mooie en rustige stem alles klopte wat je zei. Bedankt voor alles en ik bel je zeker nog een keer. Liefs jeroen

Erkend Paragnosten

Mooie reading gehad van Miora. Duidelijk en helder, vooral herkenbaar. Fijn gesprek. Bedankt.

Erkend Paragnosten

Eliza, wat ben jij een apart medium alles wist je zonder kaarten alleen maar door ingevingen de krachten die jij uit straald ziijn zeker voelbaar en heel apart, niet te om schrijven ik vindt je echt een bijzondere warme vrouw die zo laat in de nacht nog dingen mij verteld die bijna ongeloof waardig zijn , maar je raakt mij met je stem, ik zal dit mededelen aan vele mensen, die kracht en genezing willen krijgen, en daar van beter worden, ik ben beter geworden door jou engelen krachten.
Dank je Eliza lieve groet van Nico.

Erkend Paragnosten

Cerry mijn excuus voor de onderbrekingen
Bel je zeker terug 🍀
Thea

Erkend Paragnosten

Beste Nadia,
Al sinds ruim half jaar bel ik jou regelmatig.
Altijd super, veel inzichten.
Voor te toekomst maar ook over mijn transformatieproces.
Groetjes, Alicja

Een bericht voor CERRY Box 07 Een aanwinst op de site regressie therapy gekregen nooit van gehoord een verademing om weer eens goed antwoord te krijgen over mijn ik en wat ik kan verwachten in mijn leven door loslaten van negatieve ervaringen geweldige reading

Erkend Paragnosten

ELIZA JE BENT UNIEK IN JE WERK , BEDANKT VOOR JE FIJNE READING HOEWEL MIJN MAN ZEI DAT HIJ NIETS VOELDE VAN DE READING …. HIJ LIGT NU TE SLAPEN ALS EEN ROOSJE EN HEEFT EINDELIJK GEEN PIJN MEER !

Erkend Paragnosten

Beste miora ik bent super goed in u uw verspelling en eerlijk n

Erkend Paragnosten

Hoi moira je bent eerlijk en super goed helemaal top je hebt mijn blij gemaakt kom woorden te kort je kon alles zeggen wat zo was alleen ik kon het weten en u haalde het uit top nu hopen dat het uit komt.

Erkend Paragnosten

Beste Frank, op 18 juli heb ik een telefonisch consult gezocht. Heel intuïtief op je profiel afgegaan. Na heel kort mijn vraag voorleggen vroeg je of ik akkoord ging met een sessie, waarbij noch u noch ik konden vermoeden hoe dit uit zou pakken. Mijn excuses, dat ik het je zo moeilijk heb gemaakt. Dank voor de waardering van mijn hoogsensitiviteit. Maar vooral heel veel dank voor: kracht, respect, zorgvuldigheid. Je bent een heel bijzonder mens, met geweldige gaven, mits de ander zich daarvoor open kan stellen. H.gr.

ERKEND PARAGNOSTEN Even een reactie voor Cerry een echte reading gekregen van haar een rust punt die ik nodig had, geweldige ervaring ook regressie therapy doet zij waar zij gespecialiseerd in is en luisterd naar je spraak en stem gr Matilda

WAT EEN WELDAAD VOOR EEN LIJF ZOALS DE MIJNE IK BEN WEER HELEMAAL IN MIJN NOPJES BEDANKT CEERY

Erkend Paragnosten

ik heb een vraag en een bericht. Ik had heden 19.30 uur een afspraak om met consult Frank te bellen. Maar mjin tel is na een redelijk duur consult geblokkeerd. Ik heb nu wel de rekening betaald, maar de blokkade is niet opgeheven. Ik heb daarom nu een credit tegoed aangemaakt en kan via het 020 nr. bellen. Ook daarvoor is mijn tel. op dit moment nog geblokkeerd.
Nu staat er dat ik een account kan aanmaken, maar ik kan nergens vinden hoe ik dat account ook om mijn creditoverzichten te zien kan aanmaken.
–> graag hulp hierbij
–> graag excuses aan Frank dat het me niet lukt in contact met hem te komen.
N.B. ook hieronder blijk ik de consulent niet te kunnen kiezen. …..

Erkend Paragnosten

Cerry probeer jou te bellen krijg un ander 😣
Zal nog wel een x proberen
Fijn weekend

Erkend Paragnosten

Frank, je bent van topkwaliteit. Ik ben blij dat je op mijn pad bent. Als begeleider nu en we zullen zien hoe lang je nog met me meewandelt of mee wilt wandelen. Drie hele bijzondere sessies gehad waarin ik loslaat, maar ook toelaat en mij en mijn gaven ontdek. Voor mij is gebleken welke prachtige kwaliteiten, gaven en energie jij inzet wat je niet alleen bijzonder topmedium maakt, maar je ook siert als een liefdevol mens. In liefde heel veel dank. Ilona

Erkend Paragnosten

Runas je blijft me verbazen met je scherpte warmte en humor. En tussen door weet je me elke keer weer te vertellen hoe het zit. Je bent een topper en ben blij dat ik jou ondekt hebt. Zuiver oprecht en puur. Dank je wel . Bel snel weer.
Groetjes natasja

Erkend Paragnosten

Frank, na mijn vraag of je een tracee op mijn pad met me mee wilt wandelen, wil ik je diep, diep bedanken voor wat je me leert. Er zijn reuzenstappen gezet, soms in samenwerking door jouw geleiding, maar vooral dank zij jouw bijzondere gaven. Ik ben op weg. Met een diepe buiging en respect en in liefde heel veel dank. Plaaggeest.

Erkend Paragnosten

Voor Frank. Ik noem je mijn Mevlânâ. Ik moet het pad lopen en je loopt met me mee, waarvoor nodig is dat ik wel open stond. Je voelt goed aan wat ik nodig heb, weer kan vertrouwen, en dan ook kan geven. Je ben heel bijzonder. Je spirituele vriendin in wording.

Cerry heeft HEALING aan de telefoon gegeven aan mij ook adem en ontspannings behandeling heeft mij reuze geholpen gr. Gerard (die gene die op vakantie gaat naar Groenloo)

Erkend Paragnosten

Lieve Eliza dank u voor uw fijne reading, ik heb de kracht en energie van de Engelen ontvangen,ik voel mij nu heel goed, ook de voorspellingen van verledenweek
zijn allemaal uitgekomen, k ben heel gelukkig dank u voor alles.
Ik heb nooit een Heldervoelend -Medium gekend die zo eerlijk en oprecht is, EEN AANRADER VOOR IEDEREEN. groet van Brenda .

Erkend Paragnosten

Nadia,

Echt wat jij mij hebt verteld heb ik zolang op moeten wachten. Ik ben je enorm dankbaar hiervoor. Erg blij dat je me hebt geholpen kan nu echt werken aan mezelf. Nogmaals bedankt uit de grand van mijn hart.

Erkend Paragnosten

beste Frank. Bij deze wil ik u een mail sturen.. U was met mij bezig wat hartstikke goed ging wij hadden voor gisterafond 19:00 een nieuwe afspraak staan
Maar vodafone heeft een blokkade op 0900 nr gedaan omdat de kosten te hoog opliepen in een te korte tijd. Deze moet ik eerst betalen voordat ik weer terug kan bellen.
Vandaar dat ik u niet heb kunnen bellen. Mijn exuses voor het ongemak,
Ik weet even geen andere manier nu om u te bereiken.
vriendelijke groet rick

HEALING en CHAKRA genezing en MANTRA SESSIES dat geeft Cerry jou. Als je een afspraak maakt met haar. De stem van mijzelf naar haar toe geeft haar een waar beeld van mijn in en uit energie en aura-kenning in kleur zodat je een betere kijk krijgt van je zoektocht, naar liefde of geld of je gezondheid. Gediplomeerde SPIRITUELE inzicht vertegenwoordiger. Bedankt Nafila

Erkend Paragnosten

Lieve Eliza, uw genezing van allerlei kwalen dat noem ik nou een geweldige bijzondere ervaring, ook de toekomst voorspellingen in de LIEFDE en u voelt de mensen aan met uw speciale krachten, ik heb dit nooit ervaren van anderen de pillen van de dokter heb ik al een gehele tijd niet meer ingenomen, en wonderen zijn de wereld nog niet uit, ik geloofde nooit in Helderziende´s en Medium´s maar nu ben ik echt onder de indruk, er bestaat meer, en alles is geweldig wat u doet, u verteld echt de waarheid! ben nu helemaal genezen van mijn huid aandoening en de liefde heb ik gekregen zoals u voorspelde, dank u met uw hulp van de ENGELEN, groet Mieke v.d.b.

Erkend Paragnosten

Eliza ik vondt u super goed ik hoop dat u mijn pijn krachten geen en rust zo lieve stem.u begreep mij precies

EVEN EEN BERICHT NAAR MIJN CONSULTANT BEDANKT CERRY, VOOR JE LUISTEREND OOR EN ADVIES GR> NICO

Erkend Paragnosten

Zeer gewaardeerde Frank, ik wil je hartelijk danken voor jouw zuiverheid! Ik ben vanavond te moe om je nog te kunnen terugbellen, maar ik ga dat zeker deze week nog doen. Jij kunt als geen ander invoelen op mijn energie en mijn contact met het Universum. Ik wil je ook enorm danken voor het bevestigen EN nuanceren van mijn “weten”. Tot snel! Met liefdevolle groet, Chantal

Erkend Paragnosten

Beste Runas, bent dadelijk om 12.30 uur nog online heb even pauze wil u heel graag spreken.
Groetjes

Erkend Paragnosten

Beste Salomon.
Ik merk zeker dat je heel sterk aanvoelt, heel fijn om altijd met jou te praten. Je hebt me echt een rust gegeven en positieve energie sinds ik je de eerste keer gesproken heb. Je hebt iets bij mij aangevoeld waar ik nooit zelf voor durfde uit te komen en ook nooit over zou hebben geuit. Ik vind het heel fijn om met je te spreken.
En ik spreek je liever nog vaker. Jammer dat we elkaar nooit ontmoet hebben. Heel prettig hoe goed je me aanvoelt en hoe goed ik met jou kan praten over alles.

Heel erg bedankt voor alles Salomon. Je hebt me positief ook laten instellen.
ik waardeer het heel erg, en ik spreek je morgen weer

X Florie

Box 21. Salomon je bent een super goed paragnost medium ….. wij nemen jouw krachten steeds over en voelen ons schuldig dat we niet veel terug kunne geven …je bent ons broer ons vriend en ons trotse hulp in het leven Salomon . Je voelt steeds meer aan bij ons en hebt ons echt heel sterk naar mekaar toe laten groeıen …wij zıjn enorm trots op jouw en dankzij jouw ook opelkaar….groetjes Laila en silvano….

Box 10.Kalista super lieve paragnost je voelt echt heel diep aan ieder x weer …ik bedank je echt met al je sessies je bent een heldervoelend superparagnoste…ik ken geen betere … 🙂 lieve kalista al jouw gevoelens over mijn relatie zijn een voor een uitgekomen je hebt me super veel geholpen ….we hebben inderdaad een kind in verwachting ik vind je echt een top paragnoste

cerry
uit box 07 bedankt voor jou uitleg van mijn dromen
ik zat met vele vragen en antwoorden en die kreeg ik maar niet
tot zover, nu heb ik ze ,en kan hier iets mee ik ga aan de slag,
de weg die jij aan geeft is wonderbaarlijk en geloofwaardig
ik twijfel ook over mijn inzichten niet meer, nogmaals bedankt
Christel uit Belgie

Erkend Paragnosten

Frank bedankt voor je hulp , helaas was mijn foon leeg vandaar de verbinding werd verbroken. Ik bel je nog terug. Gr Sonja

Erkend Paragnosten

Lieve Eliza, bedankt voor de reading die u mij gegeven heeft, geeft mij weer kracht om door te gaan, ik zocht u al een paar keer op de site en gelukkig was u nu er wel, u bent een fijne lieve vrouw met een GROOT vermogen van uw Gidsen om iedereen te helpen, wat het ook mogen zijn voor kwalen, angsten, verlies van geliefdes, u geeft mij kracht en zeker vertrouw ik u omdat u eerlijke zeer Hoogsensitief Heldervoelende vrouw bent, ik sta verbaasd wat u allemaal door krijgt, alles klopt geweldig bent u!!ik dank ook de site met z’n goede Heldervoelende vrouw een AANWINST voor deze site groet van WESAL M.

Erkend Paragnosten

Erg fijn consult gehad alles klopt gewoon soms gaat het sneller dan dat je denkt.
Nadia is voor mij echt de beste die er is.
Ze heeft alle tijd en luistertecht naar je.

Erkend Paragnosten

Beste Nadia

Ik ben zo blij met de consulten die ik krijg het klopt als een bus.
En het gaat soms sneller dan dat je denkt.
Ik zal u wel vaker bellen in de toekomst.
Grt Aarti

Erkend Paragnosten

Beste Eliza,ik ben erg onder de in druk van uw gave!!alles wat u mij verleden keer vertelde is allemaal uitgekomen, mijn grote dank hiervoor Eliza ik heb u op de site niet zoveel gezien ik miste u, gelukkig heb ik u weer gesproken, mijn pijn heeft u weggenomen een wonder verricht u elke keer deze site mag zeer te vreden zijn met uw goddelijke krachten, nogmaals mijn grote bewondering voor u, Eliza groet van Han.

Erkend Paragnosten

beste Salomon
alles wat je vorige keer tegen mij had gezegd over mijn familie klopt maar was ook een beetje eng en wat ik allemaal heb meegemaakt ook,
maar ik vind je heel goed.jammer dat je op mijn verjaardag niet kon komen ,omdat je naar Peru moest ,maar ik bel je nog wel, groetjes hennie

Erkend Paragnosten

Nadia: voor mij een topmedium; open, eerlijk en duidelijk. Het is niets voor niets dat ik haar al maanden bel. Guido

Erkend Paragnosten

Hoi Salomon
ik heb je al paar weken gemist op de site,werk je daar nog daar nog steeds,
ik zou je nog steeds bellen,ik heb nog een paar vragen,je heb me toen goed geholpen,
ik hoop je nog een keer te spreken, groetjes Hennie

Erkend Paragnosten

HI Nadia, wat een mooie berichten over jou. Graag zou ik ook een reading willen hebben. Wanneer ben je beschikbaar/online. Liefs…

Erkend Paragnosten

Hoe lang duurt het gemiddeld voordat je antwoord krijgt ?

Geachte

Wat is uw vraag waar we u mee kunnen helpen

Mvg erkendparagnosten

Erkend Paragnosten

Nadia gesproken, bedankt voor de heldere info. Het klopt wat u zegt! Alleen duurde het best lang voordat u weer terug kwam aan de telefoon met informatie. Soms wel meer als 5 minuten. Dat is jammer. Voor de rest ben ik benieuwd naar de voorspellingen!

Erkend Paragnosten

Ik had een maand geleden een gesprek met Selina box 23. Ze had de spijkers op de kop geslagen. Echt geweldig dat ze dit kon aanvoelen. Nu hopen dat ook alles uitkomt

Erkend Paragnosten

Guno

Guno is een topper en heeft top class meester werk voor mij geleverd.
Ik heb dingen bereikt gekregen wat ik niet had verwacht. En zelfs meer dan dat.
Alles wat hij heeft voorspeld is waar.
Guno heeft mij echt top presentaties geleverd.

Duimpje !
We missen je.

Groetjes !

Geef een reactie