Erkend paragnosten
NL 0909 - 0820  €0,90 / min
NL 0909 - 1701  €0,90 / min
Erkend Paragnosten

Fotoreading
Maximale grote 2MB
Verzend fotoreading

Fotoreading

Krijg nog meer duidelijkheid met een fotoreading

Op deze pagina kunt u een foto doorgeven aan uw consulent. De consulent ontvangt deze foto en samen met de consulent krijgt u een beter antwoord op uw vragen met behulp van de fotoreading. U kunt de fotoreading ALTIJD doorsturen naar uw consulent. Deze hoeft dus niet online te zijn. Het opsturen is GRATIS. U ontvangt van uw consulent een melding per email wanneer zij/hij uw foto heeft bekeken en u kunt bellen met de consulent.

Upload eerst een foto voor een fotoreading

Blader naar een foto op uw computer en klik daarna op ‘Versturen’. Afhankelijk van de grootte van uw foto kan het even duren voordat u hier uw foto ziet verschijnen.

Privacy: uw e-mailadres en/of uw telefoonnummer wordt alleen gebruikt voor deze fotoreading en daarna direct uit ons systeem verwijderd. Let op: de consulent kan uw bericht lezen in ons systeem maar kan u GEEN antwoord terugsturen. Uw emailadres of telefoonnummer wordt niet bekend gemaakt aan de consulent. U ontvangt van dit systeem een bericht zodra de consulent uw foto heeft bekeken. Is uw consulent niet zichtbaar in deze lijst dan doet hij/zij geen fotoreading