Erkend paragnosten
NL 0909 - 0820  €0,90 / min BE 0907 - 07512  €1,50 / min
Erkend Paragnosten

Horoscoop

Daghoroscoop Ram 15 December 2017

Jij hebt riskante plannen in je hoofd. Het is dus aan te raden voortdurend bij de les te blijven. Neem ook vlak voor de uitvoering van je plannen alles nog een keer goed door. Het is nog niet te laat voor een laatste wijziging.

Daghoroscoop Stier 15 December 2017

Jij voelt je onzeker en je probeert je partner jaloers te maken. Wees niet op je teentjes getrapt als een goede vriend je daar op wijst. Je krijgt slechts een goede raad en je kunt hem maar beter opvolgen.

Daghoroscoop Tweeling 15 December 2017

Je partner zorgt voor de broodnodige afwisseling in je relatie. Je moet er misschien even aan wennen, maar het zal je uiteindelijk goed bevallen. Wees eerlijk en voorzichtig met je reacties.

Daghoroscoop Kreeft 15 December 2017

Je wordt overvallen door een aantal gebeurtenissen. Achteraf zie je in, dat je je daar op had kunnen voorbereiden. Jouw flexibele houding stelt je gelukkig in staat de situatie in goede banen te leiden.

Daghoroscoop Leeuw 15 December 2017

Je bent een beetje agressief in jouw gedrag. Je doet en zegt meteen wat er in je hoofd opkomt. Pas op dat je geen dingen doet of zegt waarvan je van tevoren weet dat je er later heel veel spijt van krijgt.

Daghoroscoop Maagd 15 December 2017

Jouw pad loopt niet over rozen. Integendeel, je kunt heel wat moeilijkheden verwachten voor jij je doel bereikt. Maar je weet wat je te wachten staat (of denkt op zijn minst dat te weten) en dat is de moeite waard.

Daghoroscoop Weegschaal 15 December 2017

Vertrouw op je eigen vermogen. Als je vandaag het gevoel hebt dat je het bij het juiste eind hebt, dan is dat ook zo. Ga wel tactvol te werk.

Daghoroscoop Schorpioen 15 December 2017

Je houdt van het ongewone. Alles dat bijzonder is trekt jou sterk aan. Jij hebt dat zo nu en dan ook nodig om weer nieuwe ervaringen op te doen.

Daghoroscoop Boogschutter 15 December 2017

Jouw gedrag wordt niet door iedereen gewaardeerd en geaccepteerd. Het hoeft je dus niet te verbazen als er meningsverschillen ontstaan. Hoe ga jij daarmee om?

Daghoroscoop Steenbok 15 December 2017

Je komt in de liefde voor beslissingen te staan. Dat zijn per definitie moeilijke beslissingen. Blijf trouw aan je principes en volg jouw hart.

Daghoroscoop Waterman 15 December 2017

Je bent ongeduldig en wilt vooruit. Neem echter geen overhaaste stappen. Neem afstand en neem de tijd om over de consequenties van jouw stappen na te denken.

Daghoroscoop Vissen 15 December 2017

Jouw werk wil niet zo vlotten. De druk wordt te hoog, is het de hoeveelheid of het soort werk? Probeer er achter te komen waar het aan ligt. Ga een cursus doen of neem een vakantie om tot rust te komen.